Sunday, August 14, 2011

apasal la aku cantik sangat?

assalamualaikum :)

haha, tajuk tak boleh blah la kau arin. cantik la sangat kau tuh. hehe. ni bukan arin yg cakap okayyyy. ni ntah hape hape la da la someone tu yg dok jaja yg dia tu cantik sangat :)

arin tak dengki tau, sebab arin tau arin cantik lagi kot. hahaha. dah dah, arin dah sama spesis dah nie kot dengan budak tu. 

alaaa, bak kata kak lehot "ko tek kachakkkkk? ko ya ku tereka muka lak"



tolong la jangan nak rasa cantik sangat. sebab, biasanya yg perasan cantik ni la yg tak cantik. banyak la orang cantik tapi humble je, down to earth. walaupun cantik tu dah mengalahkan Miss Universe :)


pesanan buat semua gadis cun di luar sana, jangan nak perasan sangat. kita ni manusia je, banyak sangat kekurangan. daripada kejar kecantikan luaran tu, baik kita ubah diri kita agar jadi seorang yg bukan je cantik luar tapi cantik dalaman jugak. kan elok cengitu? dah la cantik, molek pulak budi bahasa, elok perlakuan. makin la kau tu cantik, sayang :)


p/s : all the best ! aja aja hwaiting !

2 comments: